Author: Syysneito
•21.17
Sinä aikana kun olimme Tukholmassa lomailemassa, satoi Visbyyn lisää lunta. Kotikatuni jalkakäytävää ei yksinkertaisesti enää ollut kun tulin takaisin =D Sen tilalla on vain nivusiin ulottuva lumikinos, joten kävelen suosiolla autotiellä. Ilmeisesti Tukholma ei ole ainut, joka taistelee lumipaljouden kanssa. Täällä asiaa helpottaa se, ettei täällä ole ihmisiä mitenkään hirveästi, joten autot ja ihmiset mahtuvat kulkemaan samalla tiellä ihan hyvin.

Jäin eilen kaupungille kuvailemaan, vaikka olinkin ihan totaalisen väsynyt. Tummanpuhuva taivas kontrastina valkoiselle kinokselle vei huomioni ja talteen tallentui taas muutama kuva.


Tänään sitten paistoikin aurinko koko päivän. Opiskelin kotona ahkerana, mutta iltapäivällä auringon paistessa ikkunasta sisään, miun oli pakko päästä ulos nauttimaan lämpimästä auringosta. Aurinko todella lämmittikin ja lumi tippui katoilta alas tömähtäen. Mie jätin suosiolla lämpimät rukkaset kotiin ja lähdin kevyemmillä varusteilla. Tämä oli ensimmäinen kevätpäivä täällä etelässä, aika hurjaa =)

Otin varmuudeksi kameran mukaan enkä näin jälkeen päin kadu sitä yhtään. Sää oli upea, meri lähes peilityyni ja auringonlasku aivan käsittämätön. Tässä tämän päivän kuvaussaldoa. Muistuttaisin taas, että kuvia klikkaamalla näkee ne suurina, tämä pätee aina kaikkiin kuviin. Miusta vaan tuntuu, että nämä kuvat ovat edukseensa suurina, joten klikkailkaa vapaasti...

This entry was posted on 21.17 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 kommenttia:

On 6. helmikuuta 2010 klo 8.45 , Asta kirjoitti...

Aivan upeita kuvia! Nautin myös suunnattomasti Tukholman reissujutustasi. Tukholma on kaunis ja kuvauksellinen kaupunki. Ihanaa, että siulla oli siellä niin hauskaa :) Arjesta tarvitsee välillä juuri tuollaisia irtiottoja. Halauksia sinne!

 
On 6. helmikuuta 2010 klo 19.21 , Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla näin kauniita kuvia olemassa! Sanna, olet niin taitava!=)
Hattivatti

 
On 8. helmikuuta 2010 klo 18.05 , Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa. Varsinkin se puu siellä kallion päällä sitä "yli" sinistä taivasta vasten :) Yks päivä kun kävelin kotiin ja käännyin katsomaan selkäni taakse löysin ihan tajuttoman pinkin taivaan. Se oli kans ihan mieletöntä.
-Maria

 
On 11. helmikuuta 2010 klo 18.52 , Syysneito kirjoitti...

Kiitos kommenteista =) Nyt kun noita kuvia katsoo niin ei näe niiden ihmeellisyyttä enää, mutta niitä ottaessani ja editoidessa olin ihan haltioissa - niitähän riittää tuolta päivältä lähes sata ;) Mutta on kiva palata niihin ja katsella niiden värejä harmaina päivinä. Voin ajatella, että olen todellakin kokenut tuon oikeasti, vaikka nyt se tuntuisi kaukaiselta, mutta silloin se oli totta ja kaunista =)

Halaus sinnekin!